Design a site like this with WordPress.com
Get started

Tinute de toamna si noua colectie fashion by PEPCO

Toamna pare că-și intră ușor ușor în drepturi și transformă peisajele verzi într-unele spectaculoase în nuanțe de roșu și galben. Tot în această direcție începe să se transforme și garderoba mea, excepție făcând, evident, notele delicate de roz și gri care îmi definesc stilul personal. Pentru mine, bucuria fiecărui nou sezon este dată, în primul rând, de schimbarea pieselor vestimentare de bază. Deși scăderea temperaturilor nu mă încântă prea tare, îmi era extraordinar de dor de atingerea catifelată a puloverelor pufoase.

Atunci când îmi înnoiesc garderoba pentru noul sezon, încerc să aleg în mare parte piese de bază, super versatile, care pot fi integrate ușor în diferite ținute și stiluri. Piesele versatile stau la baza oricărei garderobe în trend, fără acestea piesele statement nu și-ar găsi locul la fel de ușor. Iar când vine vorba de piese versatile, de sezon, destinația mea preferată este PEPCO, locul unde găsesc de fiecare dată piese potrivite pentru orice stil vestimentar și orice stare de spirit. Pentru că da, mă îmbrac tot timpul după starea de spirit :p M-am îndrăgostit de noua colecție Fashion by PEPCO, disponibilă în magazinele din toată țara, și am creat trei ținute diferite, ușor de purtat.

Pulover, fustă, beretă PEPCO

Când renunț la pantofii sport și la piesele super comfy & cozy, îmi plac la nebunie ținutele romantice, care îmi mă duc cu gândul la franțuzoaicele care se plimbă pe Champs Elysees. Am găsit la PEPCO trei piese care compun ținuta perfectă de toamnă, cu note feminine și delicate. 

Puloverul pufos roz pudrat de la PEPCO este cel mai frumos pulover pe care l-am avut vreodată în această nuanță. Este simplu, deci poate fi accesorizat cu piese statement, este pufos, ceea ce îi dă o notă prețioasă. Pe lângă asta, este și super călduros. Eu mi-am achiziționat cea mai mare mărime pentru că îmi plac piesele oversized. Abia l-am purtat și deja mi-l imaginez cu o fustă din paiete midi & o pereche de pantofi sport.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: