Design a site like this with WordPress.com
Get started

Victoria’s Secret in Romania

Avem vesti bune: primul boutique Victoria’s Secret s-a deschis in magazinul BestValue din Aeroportul International Henri Coanda Otopeni

Asta inseamna ca, de acum inainte, nu mai trebuie sa te dai peste cap pentru a-ti cumpara lenjeria preferata, parfumurile si cremele de corp dupa care tanjeai atat de mult. Pentru ca, din fericire, ai un boutique Victoria’s Secret la Bucuresti. Sunt convinsa ca asta e o veste buna (daca nu chiar un motiv pentru a-ti cumpara un bilet de avion!) daca esti una dintre femeile care se bucura cand vreo prietena pleca in Marea Britanie sau in Statele Unite doar ca sa… da, ei bine, sa o roage sa-i aduca de acolo cateva perechi de chilotei sexy! Lucru care nu era deloc usor: uneori, prietena care pleca in vacanta aduna liste intregi cu modele si marimi si se intorcea acasa cu o multime de piese de lenjerie. Nu se potriveau neaparat cu ce ceruse fiecare, dar ce mai conta?! Doar era lenjerie de la Victoria’s Secret, asta era important!

Victoria’s Secret este renumita pentru :

  • Parfumuri de corp
  • Gloss-uri
  • Creme de corp
  • Produse pentru baie
  • Parfumuri
  • Lenjerie intima
  • Pijamale

Un adevarat rasfat intr-un magazin pe care il iubeste orice femeie.

Tocmai s-a deschis si in Bucuresti. Mai exact, in cadrul magazinului BestValue din Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, la Terminalul de Plecari Internationale. Asta inseamna ca iti vei dori sa ajungi mai devreme la aeroport, ca sa ai timp de shopping. Sau, – la naiba! – o sa cauti un bilet de avion ieftin, indiferent de destinatie. Pentru ca nu vrei sa pleci nicaieri, vrei doar sa ajungi in aeroport si sa faci shopping. Iar cand gasesti bilete la pretul unui drum cu taxiul, chiar merita sa faci asta. Si o sa le iei cu tine si pe prietenele tale, ca sa iti poti alege in liniste tot ce iti doresti si sa scapi de cumparaturile pentru ele. Plus ca o sa ai nevoie de ceva timp ca sa-ti alegi chiloteii preferati, sa incerci noile gloss-uri, cremele de corp, produsele pentru baie, parfumurile si sa te decizi daca sa-ti iei o geanta sau o valiza superba.

Ah, si de acum incolo chiar n-o sa mai poti spune ca te plictisesti in aeroport, asteptand imbarcarea in avion. Te rog doar sa ai grija sa nu-l pierzi!

Si showurile lor sunt foarte cunoscute.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: